Agenție Marketing Business Art

CE SPUN CLIENȚII​

Testimoniale​

Vezi ce spun clienții pentru care am realizat
proiecte de branding, rebranding și alte servicii de marketing.

A făcut din tot o experiență minunată! Munca e plăcere când ai alături oameni minunați și mai ales bine pregătiți! Mulțumiri Laura Dobrotă pentru brandul MURA – masa ta de povești.

Andra Gîdea
Andra Gîdea

Fondator MURA

Întâlnirea și colaborarea cu Laura Dobrotă a fost cu totul specială pentru Radio Vocea Evangheliei Sibiu, iar faptul că, pe lângă expertiza în marketing, Laura are o experiență bogată în domeniul jurnalismului, a fost de un real folos în colaborarea noastră. Am apreciat și apreciem felul profesionist în care abordează marketingul, analiza riguroasă efectuată și creativitatea în domeniul punerii în practică a soluțiilor propuse în vederea implementării. Laura este un om al detaliilor, al deschiderii către nou, un bun cunoscător al pieței și al ultimelor tendințe în domeniu ‒ toate acestea, presărate cu entuziasmul care o caracterizează atât de bine. Dincolo de profesia exercitată, am apreciat dedicarea, seriozitatea și faptul că a fost întotdeauna disponibilă. Recomandăm cu multă caldură colaborarea cu Laura Dobrotă.

Cristina Giurgiu
Cristina Giurgiu

Director RVE Sibiu

Colaborarea cu Laura Dobrotă a însemnat pentru Radio Vocea Evangheliei Sibiu, o consolidare a departamentelor de Imagine și Marketing, cu predilecție, prin rigurozitatea ideilor și a strategiei propuse și aplicate în acest sens. Întreaga echipă i-a apreciat viziunea și soluțiile bine gândite.

Doris Lupu
Doris Lupu

Redactor/Realizator/Specialist PR RVE Sibiu

Laura Dobrotă este un consultant de marketing, pe care îl recomand cu încredere! Am cunoscut-o pe Laura la o întâlnire a femeilor antreprenor din Sibiu, în cadrul căreia ne-a vorbit despre ce înseamnă o strategie de promovare eficientă într-un business. Am ascultat atunci informații de marketing practice, pertinente, extrem de utile oricărui antreprenor. Toate acestea, abordate într-o manieră profesionistă, cu mult entuziasm și căldură, deopotrivă.

Daniela Vuță
Daniela Vuță

Fondator Speakers Club Sibiu/Coordonator Happy Moms Sibiu

Laura Dobrotă a înțeles imediat care sunt nevoile companiei mele și cum trebuie să ne adresăm pieței țintă într-un mod eficient. În plus, a compus conținutul de promovare pentru mediul online într-un timp foarte scurt. Profesionalismul și talentul la un loc își spun întotdeauna cuvântul. Recomand cu căldură.

Ovidiu Cernat
Ovidiu Cernat

Owner 3D Studios

Agenție Marketing Business Art