Agenție Marketing Business Art

cum îți ajutăm afacerea să crească

Servicii

Oamenii caută chiar acum produsele sau serviciile pe care le oferă firma ta. Noi te ajutăm să ajungi la CLIENȚII potriviți, cu MESAJUL potrivit și la MOMENTUL potrivit.

branding rebranding

Branding & Rebranding

Creare branduri competitive, ușor memorabile. Consultanță și implementare în strategii de branding și rebranding.

Creare Website

Magazine online si site-uri de prezentare. Implementarea tuturor elementelor necesare unui website care vinde.

social media marketing

Social Media Marketing

Administrare și promovare plătită pagini și conturi de business pe rețelele sociale (Facebook, Instagram, LinkedIn).

Optimizare SEO

Un site optimizat pentru motoarele de căutare apare în primele rezultate afișate de acestea ca răspuns la căutările pieței țintă.

copywriting

Copywriting

Redactare conținut de promovare (texte prezentare website, articole blog, comunicate de presă, newslettere, advertoriale, materiale publicitare, discursuri).

Campanii Google Ads

Desfășurare campanii de promovare online și optimizarea lor pentru eficientizarea costurilor și rezultatelor, ca specialist certificat Google.

audit

Audit de Brand & de Marketing

Realizarea unei analize complexe a marketingului desfășurat până în prezent. Descoperim împreună ce merge, ce nu merge și de ce nu merge.

strategie marketing - strategie PR

Strategii Marketing & PR

Fără o strategie, acțiunile de marketing sunt haotice și nu aduc rezultate. Se consumă bugete considerabile, iar clienții întârzie să apară. Strategia oferă sens, coerență și eficiență tuturor mesajelor companiei.

design grafic

Design Grafic

Creare concept și realizare design grafic pentru logo-uri, cărți de vizită, flyere, bannere, postări social media, mape de vânzare și alte materiale de promovare.

campanii responsabilitate sociala corporatista

Responsabilitate Socială Corporatistă

Crearea campaniilor de responsabilitate socială corporatistă, care cresc notorietatea și sporesc gradul de încredere al pieței țintă.

Gestionare crize de imagine

O criză de imagine gestionată greșit poate rămâne ca o pată pe reputația afacerii tale, însă una gestionată corect poate avea chiar rezultate pozitive.

MC prezentare evenimente

Prezentare evenimente/MC

Un eveniment de promovare reușit este obligatoriu să aibă și MC-ul potrivit. Stilul, experiența și spontaneitatea prezentatorului au un impact deosebit asupra unui eveniment de succes.

Agenție Marketing Business Art