SERVICII

 

Branding și Rebranding

Creare branduri competitive. Consultanță și implementare în procese complexe de rebranding.

Website-uri

Redactare conținut de promovare pentru site-uri și propunere design-uri de impact pentru atragerea clienților. Implementarea tuturor elementelor necesare unui site care vinde.

Social Media și Online Marketing

Administrare pagini și conturi de business pe rețelele sociale și desfășurare campanii de promovare online ca specialist certificat de Google.

Strategii de Marketing și PR

În lipsa unei strategii de marketing și PR unitare, toate acțiunile de marketing sunt haotice și nu aduc rezultate. Se consumă bugete considerabile, iar clienții întârzie să apară. Strategia oferă sens, coerență și eficiență tuturor mesajelor care pornesc către exterior.

Copywriting

Redactare materiale de informare şi promovare (articole blog, comunicate de presă, newslettere, advertoriale, materiale publicitare, discursuri).

Audit de Brand și de Marketing

Realizarea unei analize complxe a brandului pe care îl deții și a marketingului desfășurat până în prezent. Descoperim ce nu merge și de ce nu merge.

Graphic Design

Creare concept și realizare design grafic pentru logo-uri, cărți de vizită, flyere, bannere și alte materiale de promovare.

Responsabilitate Socială Corporatistă

Crearea campaniilor de responsabilitate socială corporatistă, care cresc notorietatea și sporesc gradul de încredere al pieței țintă.

Gestionare crize de imagine

O criză de imagine gestionată greșit poate rămâne ca o pată pentru reputația afacerii tale, însă una gestionată corect poate avea chiar rezultate pozitive.

Voice-over în română/engleză

Materialele video sunt foarte eficiente în a transmite un mesaj. Contează însă enorm nu doar calitatea conținutului, a imaginilor și a montajului, ci și vocea care construiește povestea.

Prezentare evenimente

Un eveniment de promovare reușit este obligatoriu să aibă și MC-ul potrivit. Stilul, experiența și spontaneitatea prezentatorului au un impact deosebit asupra unui eveniment de succes.