SERVICII

 

Consultanță în Branding și Rebranding

Construiesc branduri competitive și ofer consultanță și implementare în procese complexe de rebranding.

Site-uri web

Redactez conținutul de promovare pentru site-uri și propun design-uri de impact pentru clienți. Implementez toate elementele necesare unui site care vinde.

Social Media și Online Marketing

Administrez pagini și conturi de business pe rețelele sociale și desfășor campanii de promovare online ca specialist certificat de Google.

Strategii de Marketing și PR

În lipsa unei strategii de marketing și PR unitare, toate acțiunile de marketing sunt haotice și nu aduc rezultate. Se consumă bugete considerabile, iar clienții întârzie să apară. Strategia oferă sens, coerență și eficiență tuturor mesajelor care pornesc către exterior.

Content Writing

Redactez materiale de informare şi promovare (articole blog, comunicate de presă, newslettere, advertoriale, materiale publicitare, discursuri).

Audit de Brand și de Marketing

Realizez o analiză sistematică și complexă a brandului pe care îl deții și a marketingului desfășurat până în prezent. Descoperim ce nu merge și de ce nu merge.

Graphic Design

Ofer concept și realizez design grafic pentru logo-uri, cărți de vizită, flyere, bannere și alte materiale de promovare.

Responsabilitate Socială Corporatistă

Creez campanii de responsabilitate socială corporatistă care cresc notorietatea și sporesc gradul de încredere al pieței țintă.

Gestionare crize de imagine

O criză de imagine gestionată greșit poate rămâne ca o pată pentru reputația afacerii tale, însă una gestionată corect poate avea chiar rezultate pozitive.

Voice-over în română/engleză

Materialele video sunt foarte eficiente în a transmite un mesaj. Contează însă enorm nu doar calitatea conținutului, a imaginilor și a montajului, ci și vocea care construiește povestea.

Prezentare evenimente

Un eveniment de promovare reușit este obligatoriu să aibă și MC-ul potrivit. Stilul, experiența și spontaneitatea prezentatorului au un impact deosebit asupra unui eveniment de succes.