Informații de marketing practice, pertinente, extrem de utile…

„Am cunoscut-o pe Laura la o întâlnire a femeilor antreprenor din Sibiu, în cadrul căreia ne-a vorbit despre ce înseamnă o strategie de promovare eficientă într-un business. Am ascultat atunci informații de marketing practice, pertinente, extrem de utile oricărui antreprenor. Toate acestea, abordate într-o manieră profesionistă, cu mult entuziasm și căldură, deopotrivă. Laura Dobrotă este un consultant în domeniul marketing, pe care îl recomand cu încredere!”

Continue Reading

Viziune și soluții bine gândite…

„Colaborarea cu Laura Dobrotă a însemnat pentru Radio Vocea Evangheliei Sibiu, o consolidare a departamentelor de Imagine și Marketing, cu predilecție, prin rigurozitatea ideilor și a strategiei propuse și aplicate în acest sens. Întreaga echipă i-a apreciat viziunea și soluțiile bine gândite.”

Continue Reading

O experiență minunată

„A făcut din tot o experiență minunată! Munca e plăcere când ai alături oameni minunați și mai ales bine pregătiți! Mulțumiri Laura Dobrotă pentru brandul MURA – masa ta de povești.”

Continue Reading

Un bun cunoscător al ultimelor tendințe…

„Întâlnirea și colaborarea cu Laura Dobrotă a fost cu totul specială pentru Radio Vocea Evangheliei Sibiu, iar faptul că, pe lângă expertiza în marketing, Laura are o experiență bogată în domeniul jurnalismului, a fost de un real folos în colaborarea noastră. Am apreciat și apreciem felul profesionist în care abordează marketingul, analiza riguroasă efectuată și creativitatea în domeniul punerii în practică a soluțiilor propuse în vederea implementării. Laura este un om al detaliilor, al deschiderii către nou, un bun cunoscător al pieței și al ultimelor tendințe în domeniu ‒ toate acestea, presărate cu entuziasmul care o  caracterizează atât de bine. Dincolo de profesia exercitată, am apreciat dedicarea, seriozitatea și faptul că a fost întotdeauna disponibilă. Recomandăm cu multă caldură colaborarea cu Laura Dobrotă.”

Continue Reading

Profesionalism și talent

„Laura Dobrotă a înțeles imediat care sunt nevoile companiei mele și cum trebuie să ne adresăm pieței țintă într-un mod eficient. În plus, a compus conținutul de promovare pentru mediul online într-un timp foarte scurt. Profesionalismul și talentul la un loc își spun întotdeauna cuvântul. Recomand cu căldură.”

Continue Reading